Serveis

Electricitat

Independentment del tipus d’embarcació o model d’embarcació, el sistema elèctric de l’embarcació s’haurà de provar i arreglar tan aviat com sigui possible. És fantàstic trobar un especialista a la zona, com l’equip d’especialistes elèctrics per a vaixells de Senapro.

El manteniment elèctric consisteix principalment en revisions periòdiques de l’equip elèctric complet per assegurar-se que funciona segons les especificacions. A més, es revisen els cables i els accessoris de filferro per assegurar-se que no estiguin solts.

Els fusibles cremats es substitueixen per altres de la mateixa capacitat, no més grans. Tots els motors i bufadors es revisen per determinar si funcionen amb l’eficiència òptima, l’aïllament i el consum d’energia.

Mecànica.

Hauríeu de poder confiar en qui repararà el vostre vaixell, ja que és el vostre bé més preuat! El problema de molts tallers de reparació d’embarcacions és que no són professionals i són molt cars. Senapro compta amb anys d’experiència en la zona, i el seu equip de professionals està sempre preparat per reparar i mantenir tot tipus d’embarcacions: des de reparacions mecàniques i elèctriques, fins a treballs de pintura i fibra de vidre.

Pintura.

Les reparacions d’embarcacions que necessiteu sovint poden dependre del model i de l’edat de l’embarcació: hi ha diferents materials utilitzats per construir tot tipus d’embarcacions. Com més temps hagi passat des que es va construir l’embarcació, més probabilitats que certes peces de l’embarcació hagin fallat a causa de la vellesa o el desgast, és quan cal reparar l’embarcació.

Fusteria.