TALLER, HIVERNATGES, PERSONALITZACIONS I TOTA MENA DE SERVEIS PER A EMBARCACIONS.

Reparem els motors, les caixes inversores, els turbos, etc. Fem tota mena de reparació tant mecànica com de la resta del vaixell.

En la hivernada de tots els vaixells venim a recollir l’embarcació al seu moll i el transportem dins les nostres instal·lacions lluny dels elements salins. Dessalem els motors, rentem l’embarcació, traiem l’antifouling i guardem l’embarcació embolcallada amb un plàstic protector.

Durant el procés de reparació / personalització ens mantenim fidels al lema de millor reparar si es pot que canviar a nou. Som conscients del cost dels materials nàutics i per això apliquem aquesta forma de treball.

També realitzem els ajustaments necessaris perquè la seva embarcació torni a estar en perfecte estat després de tot aquest desgast. Sempre som honestos als nostres serveis anuals i només reemplacem el que es necessita i us informarem abans de fer-ho.

Qui som ?

Som una empresa familiar ubicada al polígon industrial El Pla, a Castello  d’ Empuries.

Ens dediquem a la reparació i transformació de vaixells.

També a la compra venda  d’embarcacions a tot Europa

Tenim Brokers Navals  associats a Alamània, Illes Balears, Itàlia, França i Holanda

Juntament amb Senapro em  creat Senapro  Deck, una subempresa dedicada a la fabricació de terres  nàutics  de tota mena de material.

Principalment els fem de Foam, teca sintètica  ( Flexiteec Original ),Teca natural, contraxapat  d’Okume o de qualsevol  mena  de fusta.

Els nostres serveis

Podem realitzar tot tipus de reforma mecànica, de manteniment, de pintura, de fibra, personalització total del teu vaixell.

A Senapro reparem vaixells proporcionant serveis de recondicionament, instal·lació, restauració i manteniment per a qualsevol tipus de iot i embarcació d’esbarjo.

Galería

Arriba el moment d’agafar el timó dels teus somnis.

Sempre ens trobarem a nosaltres mateixos al mar.